dnl foto

Tarieven

Bruiloft

De grote dag!

Jullie gaan trouwen!
De zoektocht naar een fotograaf om jullie dag vast te leggen is begonnen.
Deze bijzondere dag wil je natuurlijk zo mooi mogelijk gefotografeerd hebben zodat jullie er de rest van je leven mooi op terug kunnen kijken.
Mijn stijl typeert zich als het vastleggen van spontane momenten met emotie en liefde. Tijdens de dag zelf maak ik ongemerkt de mooiste foto’s, jullie moeten immers in het middelpunt staan! Ik stel jullie op je gemak zodat het een echt feest wordt.
Van tevoren bespreken we jullie wensen en geef ik handige tips voor de dag zelf.
Na twee weken stuur ik een selectie (preview) van de foto’s zodat je alvast kunt nagenieten.

Enthousiast?
Ik vertel je vrijblijvend graag meer over mijn werk en de mogelijkheden voor jullie. Bel gerust voor een afspraak! Ook is het mogelijk om een aantal voorbeeld albums te bekijken.

€750

 • 6 uren op locatie
 • Foto’s op USB
 • Online gallerie met een preview na 2 weken

€1000

 • 6 uren op locatie
 • Foto’s op USB
 • Online gallerie met een preview na 2 weken
 • 30×30 album, 30 pagina’s
 • Bewaarhoes

€1300

 • 8 uren fotografie
 • Foto’s op USB
 • Online gallerie met een preview na 2 weken
 • 30×30 album, 40 pagina’s
 • 1 minialbum
 • Bewaarhoes

Newborn

Tijdens een Newborn/baby sessie leg ik zo goed mogelijk vast wie jullie als gezin zijn. Ook is er ruimte voor een aantal ‘geposeerde’ maar toch natuurlijke portretten.

145,00 euro (minimaal 25 bewerkte foto’s inclusief minialbum 15 X 15, 6 spreads).

♥ extra optie: Harmonica boekje 10 X 15 , 6 foto’s (25,00 euro) of een extra minialbum 15 X 15, 6 spreads (30,00 euro)

Zwanger

Een van de meest bijzondere momenten in het leven; een zwangerschap! Ik heb verschillende jurken waarmee je op de foto kunt gaan. Maar je eigen kleding is natuurlijk ook mogelijk!

125,00 euro ( inclusief minialbum 15 X 15, 6 spreads)

♥ extra optie: Harmonica boekje 10 X 15 , 6 foto’s (25,00 euro) of een minialbum 15 X 15, 6 spreads (30,00 euro)

Gezin & Familie

Tijdens een reportage van het gezin of de familie leg ik zo goed mogelijk vast wie jullie zijn. De foto’s zijn een mix van geposeerde en spontane momenten. Ik stel jullie op je gemak waardoor het fotograferen ontspannen plaatsvindt en jullie de mooiste herinneringen krijgen.

145,00 euro (minimaal 25 bewerkte foto’s inclusief minialbum 15 X 15, 6 spreads).

♥ extra optie: Harmonica boekje 10 X 15 , 6 foto’s (25,00 euro) of een extra minialbum 15 X 15, 6 spreads (30,00 euro)

Belangrijk

Betalingen

Voor bruiloften geldt dat er bij de boeking een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag voldaan moet worden om de reservering definitief te maken. Twee weken voor de huwelijksdatum dient de overige 75% voldaan te worden. Foto’s worden 6 weken na de bruiloft geleverd aan het bruidspaar zoals afgesproken in de factuur.

 

Voor newborn en overige shoots geldt dat de factuur  binnen de betalingstermijn van 14 dagen (na factuurdatum) voldaan moet zijn. U ontvangt een factuur maximaal 3 dagen na de fotoreportage. Dit geldt voor fotoshoots alsmede voor bestellingen van fotoproducten. Binnen 2 weken ontvangt de klant de foto’s digitaal, mits de factuur voldaan is. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoshoot en eventuele reiskosten.

*Ik bereken €0,39 kilometervergoeding, vanaf 10 km buiten ’s-Gravenzande.

Auteursrecht van de foto’s

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij DNL Foto. De klant geeft de fotografe bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website en/of facebook. Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit van tevoren kenbaar te maken.