dnl foto

Producten

Fotoblokken

Door je foto op een houten blok te printen heb je een echte eye catcher in huis. De fotoblokken kunnen op een plankje ter decoratie neergezet worden.
Plak je een haakje op de achterkant dan kun je het aan de muur hangen. Hierdoor maak je makkelijk je eigen blokjes wand. De foto wordt in kleur of zwart wit geprint op het houten blok.

Formaat: 10×10 – €17,50 euro / 15×15 – €22,50

 


 

USB Stick in een luxe doosje

Bij elk bruidspakket zonder album ontvang je een houten USB stick in een luxe bewaardoosje. Hierop staan je foto’s opgeslagen. De USB plug je makkelijk in de televisie of je laptop op die manier laat je snel en gemakkelijk je foto’s zien aan familie en vrienden.

 


 

Mini album

Een van de mooie manieren om je foto’s te bundelen is door middel van het mini album. Het mini album bestaat uit 6 spreads en bevat pvc tussen de bladen waardoor het niet krom trekt. De cover is te bestellen in allerlei soorten linnen! Leuk om cadeau te geven of om zelf je mooiste foto’s te showen.

Formaat: 15×15 – 6 spreads – €30,00.

  


 

Harmonica boekje

Snel een paar foto’s laten zien? Het harmonica boekje is hier perfect geschikt voor! Ook leuk om als een harmonica neer te zetten in de woonkamer of kinderkamer. De cover kan besteld worden in roze of jutte en is afgewerkt met een mooi wit lintje.

Formaat: 13×13 – 6 of 8 foto’s – €19,00/€25,00